ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

• Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος.
• Επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή.
• Σε ειδικές εκπτωτικές προσφορές (π.χ. δύο προϊόντα στην τιμή του ενός) αλλαγές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στο νούμερο.
• Αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα με ποσοστό έκπτωσης 50% και άνω.

ΑΙΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, καθώς και τα έξοδα αλλαγής για προϊόντα που φέρουν κάποιο ελάττωμα.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ:

Η ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη (σε ώρες λειτουργίας του Showroom) να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο νούμερο για εσάς. Ωστόσο, αν μετά από συννενόηση (γραπτή ή τηλεφωνική) σας καθοδηγήσουμε σε λάθος νούμερο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη καθώς και τα έξοδα αλλαγής. Εάν η επιλογή για το νούμερο έγινε από εσάς, σύμφωνα με δική σας κρίση, τότε επιβαρύνεστε εσείς την αλλαγή. Οι αλλαγές που αφορούν άλλο χρώμα ή άλλο κωδικό γίνονται επίσης με δική σας χρέωση. Οι ισχύουσες τιμές αλλαγών είναι 3€ για όλη την Ελλάδα & 10€ για την Κύπρο.

O κάθε πελάτης δικαιούται έως 2 αλλαγές.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΛΛΑΓΗΣ

SHOWROOM:
Ο ευκολότερος τρόπος να αλλάξετε ένα προϊόν, είναι στο Showroom της Kleopatra k. Boutique στην Αθήνα (Αγίας Σοφίας 100, Βύρωνας) κατόπιν ραντεβού, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε με ποιο προϊόν θα γίνει η αλλαγή.

COURIER:
Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται χέρι με χέρι. Mας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή γραπτώς (e-mail, Ιnstagram, FB) για τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε, καθώς και με ποια θέλετε να τα αντικαταστήσετε. Έπειτα, εμείς θα σας στείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας, με courier, το δέμα με τα προϊόντα που επιλέξατε. Εσείς απλά δίνετε στο courier το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το καινούριο.